Gola: Italian Food & Beverage Culture
A podcast by Parlegari
94 Episodio
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Happy New Year, Happy Hours!
Pubblicato: 19/02/2021 -
Moving Food and People
Pubblicato: 05/02/2021 -
Soup to Nuts
Pubblicato: 22/01/2021 -
For the Love of Alfredo
Pubblicato: 08/01/2021 -
Gola Aperitivi Taste-along!
Pubblicato: 25/12/2020 -
Gola Digestivi Taste-along!
Pubblicato: 25/12/2020 -
Gola LIVE @ UMass Boston
Pubblicato: 18/12/2020 -
Gola x Biondivino Sparkling Taste-along
Pubblicato: 11/12/2020 -
Gola x Biondivino Lambrusco Taste-along!
Pubblicato: 11/12/2020 -
Gola x Biondivino Wine Taste-along!
Pubblicato: 11/12/2020 -
Treasure from Shepherds
Pubblicato: 20/11/2020 -
Not Your Mamma's Pinot
Pubblicato: 06/11/2020 -
Pizza Re-release: Soggy Bottoms
Pubblicato: 23/10/2020 -
Pandemic Pizza Party!
Pubblicato: 09/10/2020 -
Throwing Nightshade
Pubblicato: 25/09/2020 -
Tonnellate di tonno
Pubblicato: 10/09/2020 -
Buon Ferragosto, a presto!
Pubblicato: 14/08/2020 -
The Acid Test
Pubblicato: 16/03/2020 -
Reheating our books
Pubblicato: 07/02/2020 -
Suspicious or Nutritious
Pubblicato: 24/01/2020
Gola is a podcast on Italian food & beverage & how it connects to history, culture & society. Listen as co-hosts Katie Parla--Rome-based journalist and cookbook author--and Danielle Callegari--professor of Italian at Dartmouth College--break down all your fave Italian bites. Join them in studio or on the ground in Italy to learn about everything from ‘nduja to nucillo! Most of the content created for the Gola universe is reserved for patrons now, so make sure to join the golosi at https://www.patreon.com/golapod Contact Katie and Danielle at [email protected]
