Gola: Italian Food & Beverage Culture
A podcast by Parlegari
94 Episodio
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Not So Bitter Greens
Pubblicato: 03/03/2022 -
Frizzantissima
Pubblicato: 15/02/2022 -
Gola x Amuninni: Live Taste-along
Pubblicato: 01/02/2022 -
Risate su riso
Pubblicato: 04/01/2022 -
Golosi for Dante
Pubblicato: 14/12/2021 -
The Pineapple Problem
Pubblicato: 01/12/2021 -
Setting the Table: Medieval Italy and Countess Matilda of Canossa
Pubblicato: 16/11/2021 -
The Joy of Pizza!
Pubblicato: 09/11/2021 -
The Wild Wild East
Pubblicato: 19/10/2021 -
Arancine to Ashes
Pubblicato: 05/10/2021 -
Gola Season 4 Debut: Gola on the Road in Calabria!
Pubblicato: 21/09/2021 -
Pairs Well with Boat: Gola x Biondivino Summer Pack Taste-along!
Pubblicato: 30/07/2021 -
Gola x Authentic Irpinia: Wine taste-along!
Pubblicato: 06/07/2021 -
Saluti dalla Sicilia
Pubblicato: 12/06/2021 -
Emergency: Food, Community, & Health In Italy Right Now
Pubblicato: 14/05/2021 -
Gola Grappa Taste-along!
Pubblicato: 26/04/2021 -
Elastic and Extensive
Pubblicato: 16/04/2021 -
The Four D's
Pubblicato: 02/04/2021 -
End of Women's History Month Re-Release: Coppertone Ladies
Pubblicato: 26/03/2021 -
Quicker, Faster
Pubblicato: 05/03/2021
Gola is a podcast on Italian food & beverage & how it connects to history, culture & society. Listen as co-hosts Katie Parla--Rome-based journalist and cookbook author--and Danielle Callegari--professor of Italian at Dartmouth College--break down all your fave Italian bites. Join them in studio or on the ground in Italy to learn about everything from ‘nduja to nucillo! Most of the content created for the Gola universe is reserved for patrons now, so make sure to join the golosi at https://www.patreon.com/golapod Contact Katie and Danielle at [email protected]
