Gastronomia
A podcast by Catalunya R�dio
350 Episodio
-
Alta cuina vegetal
Pubblicato: 13/10/2022 -
El fajol de la Garrotxa
Pubblicato: 12/10/2022 -
Si vols anar a una bona pizzeria, assegura't que el "pizzaiolo" estigui viu!
Pubblicato: 09/10/2022 -
La garrofa i el garrof�, els bitcoins gastron�mics
Pubblicato: 08/10/2022 -
La verema tardana
Pubblicato: 07/10/2022 -
Vins lliures
Pubblicato: 06/10/2022 -
Sabies que el conreu de cereals va canviar la nostra manera d'entendre el temps?
Pubblicato: 02/10/2022 -
Quina �s la pasta m�s consumida pels catalans?
Pubblicato: 01/10/2022 -
El Cavatast, el cava Kripta i els vins lliures
Pubblicato: 30/09/2022 -
El porc gasc� del Solson�s
Pubblicato: 29/09/2022 -
Guerra d'Ucra�na i inflaci�: el sistema alimentari pels aires
Pubblicato: 25/09/2022 -
Visitem Terra i Gust, la festa de l'alimentaci� sostenible
Pubblicato: 24/09/2022 -
Un ra�m a preus ru�nosos i la Festa de la Verema del Bages
Pubblicato: 23/09/2022 -
La febre del "cheesecake"
Pubblicato: 22/09/2022 -
Vins lliures: antisistema i anticapitalistes
Pubblicato: 18/09/2022 -
"Enganyem" cargols amb en Pep Nogu�!
Pubblicato: 17/09/2022 -
Menys ra�m per� molt sa
Pubblicato: 16/09/2022 -
La vaca Aubrac
Pubblicato: 15/09/2022 -
Michel Bras, cuiner franc�s: "Si cobr�s copyright pel coulant de xocolata, seria multimilionari!"
Pubblicato: 04/09/2022 -
La figa a la cuina
Pubblicato: 03/09/2022
Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast