Gastronomia
A podcast by Catalunya R�dio
350 Episodio
-
Crisi i oportunitat
Pubblicato: 28/08/2022 -
La malvasia de Sitges
Pubblicato: 27/08/2022 -
Qu� t� la gastronomia peruana perqu� estigui tan de moda?
Pubblicato: 26/08/2022 -
Les prote�nes alternatives
Pubblicato: 25/08/2022 -
Les Planeses, agricultura regenerativa
Pubblicato: 24/08/2022 -
Evarist March, el bot�nic del Celler de Can Roca
Pubblicato: 23/08/2022 -
Gessam� Caram�s, cuina calera
Pubblicato: 22/08/2022 -
Previsi� de l'anyada 2022
Pubblicato: 21/08/2022 -
Cellers grans i grans vins
Pubblicato: 20/08/2022 -
Els colomins de Can Tatj�, de Viladordis als millors restaurants de Catalunya
Pubblicato: 19/08/2022 -
Els vins de m�nima intervenci�
Pubblicato: 18/08/2022 -
El ramat de la Tija al Ripoll�s
Pubblicato: 17/08/2022 -
Valent� Mongay, un cuiner molt slow
Pubblicato: 16/08/2022 -
Rafuel, del m�n del petroli a la gastronomia de les xarxes socials
Pubblicato: 15/08/2022 -
Com es troben avui els vins del 2021?
Pubblicato: 14/08/2022 -
Els comercials del vi
Pubblicato: 13/08/2022 -
David Andr�s, un xef jove en un restaurant modernista
Pubblicato: 12/08/2022 -
La gastronomia i la salut amb en Xevi Verdaguer
Pubblicato: 11/08/2022 -
Restaurant Direkte, la fusi� culin�ria
Pubblicato: 10/08/2022 -
Podem gaudir a la taula quan fem un esport d'alt rendiment?
Pubblicato: 09/08/2022
Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast