FermUp - The Fermented Food Podcast
A podcast by FermUp
100 Episodio
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61: Vinegar the NFL Way
Pubblicato: 15/04/2014 -
60: It's Roqueforti Sexy Time!
Pubblicato: 08/04/2014 -
59: Austin Durant of Fermenters Club
Pubblicato: 01/04/2014 -
58: Cacao Fermentation and Flavor
Pubblicato: 25/03/2014 -
57: Good Times
Pubblicato: 18/03/2014 -
56: Artificial Intelligence
Pubblicato: 11/03/2014 -
55: Counter Culture Pottery
Pubblicato: 04/03/2014 -
54: Is Home Brewing Frugal?
Pubblicato: 25/02/2014 -
53: Allisons Fridge
Pubblicato: 18/02/2014 -
52: Will You Be My Ferment?
Pubblicato: 11/02/2014 -
51: Fermentation on Wheels
Pubblicato: 03/02/2014 -
50: Instant Baby Yeast
Pubblicato: 28/01/2014 -
49: Hankering for Microscopes
Pubblicato: 20/01/2014 -
48: Name Your Ferments
Pubblicato: 13/01/2014 -
47: Canning vs. Fermentation
Pubblicato: 06/01/2014 -
46: The Fermented Man
Pubblicato: 30/12/2013 -
45: Reads Like a Story
Pubblicato: 23/12/2013 -
44: Give the Gift of Fermentation
Pubblicato: 16/12/2013 -
43: Is That Skunk in Your Ferment?
Pubblicato: 09/12/2013 -
42: Human Cheese
Pubblicato: 02/12/2013
FermUp is a weekly conversation about the art, science and history of food fermentation brought to you by two fermentation enthusiasts. We cover the what, why and DIY how-to. Learn the history and ways to ferment common food items such as sauerkraut, kimchi, kombucha, kefir and yogurt. We also explore cultures of fermentation from around the world. If it is fermentable and edible, we will discuss it.
