FermUp - The Fermented Food Podcast
A podcast by FermUp
100 Episodio
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41: Bacteriocins Ain't Boring
Pubblicato: 25/11/2013 -  
40: Thanksgiving Ferments
Pubblicato: 18/11/2013 -  
39: Part II Industrialized Fermentation
Pubblicato: 11/11/2013 -  
38: Industrialized Fermentation
Pubblicato: 04/11/2013 -  
37: Wild and Cultured Ferments
Pubblicato: 28/10/2013 -  
36: Contamination, Ahh!
Pubblicato: 21/10/2013 -  
35: Micro 101 Mixup
Pubblicato: 14/10/2013 -  
34: Cultured Pickle Shop Talk
Pubblicato: 19/08/2013 -  
33: Jill Ciciarelli Talks Fermented
Pubblicato: 05/08/2013 -  
32: The Really Brief Episode
Pubblicato: 29/07/2013 -  
31: Food Scientists, Wine and Beer
Pubblicato: 21/07/2013 -  
30: Celebrating Flavor and Flavour
Pubblicato: 08/07/2013 -  
29: Light and Sweet Spoons
Pubblicato: 01/07/2013 -  
28: Microbiologist Benjamin Wolfe Talks Cheese Rinds
Pubblicato: 24/06/2013 -  
27: Amanda Feifer of Phickle.com
Pubblicato: 17/06/2013 -  
26: Fermented Pairings and Cavity-Free Cheese
Pubblicato: 10/06/2013 -  
25: Thai Food Fermentation
Pubblicato: 03/06/2013 -  
24: Chocolate Harvest and Fermentation
Pubblicato: 27/05/2013 -  
23: Salt Sucks!
Pubblicato: 20/05/2013 -  
22: Bread and Sourdough
Pubblicato: 13/05/2013 
FermUp is a weekly conversation about the art, science and history of food fermentation brought to you by two fermentation enthusiasts. We cover the what, why and DIY how-to. Learn the history and ways to ferment common food items such as sauerkraut, kimchi, kombucha, kefir and yogurt. We also explore cultures of fermentation from around the world. If it is fermentable and edible, we will discuss it.
