100 Episodio

  1. 41: Bacteriocins Ain't Boring

    Pubblicato: 25/11/2013
  2. 40: Thanksgiving Ferments

    Pubblicato: 18/11/2013
  3. 39: Part II Industrialized Fermentation

    Pubblicato: 11/11/2013
  4. 38: Industrialized Fermentation

    Pubblicato: 04/11/2013
  5. 37: Wild and Cultured Ferments

    Pubblicato: 28/10/2013
  6. 36: Contamination, Ahh!

    Pubblicato: 21/10/2013
  7. 35: Micro 101 Mixup

    Pubblicato: 14/10/2013
  8. 34: Cultured Pickle Shop Talk

    Pubblicato: 19/08/2013
  9. 33: Jill Ciciarelli Talks Fermented

    Pubblicato: 05/08/2013
  10. 32: The Really Brief Episode

    Pubblicato: 29/07/2013
  11. 31: Food Scientists, Wine and Beer

    Pubblicato: 21/07/2013
  12. 30: Celebrating Flavor and Flavour

    Pubblicato: 08/07/2013
  13. 29: Light and Sweet Spoons

    Pubblicato: 01/07/2013
  14. 28: Microbiologist Benjamin Wolfe Talks Cheese Rinds

    Pubblicato: 24/06/2013
  15. 27: Amanda Feifer of Phickle.com

    Pubblicato: 17/06/2013
  16. 26: Fermented Pairings and Cavity-Free Cheese

    Pubblicato: 10/06/2013
  17. 25: Thai Food Fermentation

    Pubblicato: 03/06/2013
  18. 24: Chocolate Harvest and Fermentation

    Pubblicato: 27/05/2013
  19. 23: Salt Sucks!

    Pubblicato: 20/05/2013
  20. 22: Bread and Sourdough

    Pubblicato: 13/05/2013

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FermUp is a weekly conversation about the art, science and history of food fermentation brought to you by two fermentation enthusiasts. We cover the what, why and DIY how-to. Learn the history and ways to ferment common food items such as sauerkraut, kimchi, kombucha, kefir and yogurt. We also explore cultures of fermentation from around the world. If it is fermentable and edible, we will discuss it.

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