FermUp - The Fermented Food Podcast
A podcast by FermUp
100 Episodio
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81: Black Garlic Revisited
Pubblicato: 05/09/2014 -
80: Organizing Workshops & Events
Pubblicato: 29/08/2014 -
79: War on Raw Milk Cheese?
Pubblicato: 22/08/2014 -
78: Kraut Source and Karen Diggs
Pubblicato: 12/08/2014 -
77: Chicken Feed Fermentation
Pubblicato: 05/08/2014 -
76: Amanda Feifer Back Again
Pubblicato: 29/07/2014 -
75: Boston Ferments & Ogusky Ceramics
Pubblicato: 22/07/2014 -
74: Koji and Viili Gone Bad
Pubblicato: 15/07/2014 -
73: The Everyday Fermentation Handbook
Pubblicato: 08/07/2014 -
72: More Than Just Sides
Pubblicato: 01/07/2014 -
71: Licking Urinals
Pubblicato: 23/06/2014 -
70: Cheese Safe For Now
Pubblicato: 17/06/2014 -
69: Placentas, Microbiomes, and Popular News
Pubblicato: 10/06/2014 -
68: Genetics of Yeast
Pubblicato: 03/06/2014 -
67: Letting Go
Pubblicato: 27/05/2014 -
66: Kimchi and In-Laws
Pubblicato: 20/05/2014 -
65: FARMcurious & Nicole Easterday
Pubblicato: 13/05/2014 -
64: Exploding Cans of Fish
Pubblicato: 06/05/2014 -
63: NessAlla Kombucha
Pubblicato: 29/04/2014 -
62: Koumis or Kumis?
Pubblicato: 22/04/2014
FermUp is a weekly conversation about the art, science and history of food fermentation brought to you by two fermentation enthusiasts. We cover the what, why and DIY how-to. Learn the history and ways to ferment common food items such as sauerkraut, kimchi, kombucha, kefir and yogurt. We also explore cultures of fermentation from around the world. If it is fermentable and edible, we will discuss it.
