350 Episodio

  1. El futur del vi

    Pubblicato: 03/09/2023
  2. Vins oxidatius i productes fumats

    Pubblicato: 02/09/2023
  3. Xesco Bueno i la cuina dels altres catalans

    Pubblicato: 01/09/2023
  4. Anjalina Chugani, cuina �ndia al cor de Barcelona

    Pubblicato: 31/08/2023
  5. Turisme i gastronomia a Catalunya

    Pubblicato: 30/08/2023
  6. La "Guia Ramonin", un fenomen de la cuina catalana

    Pubblicato: 29/08/2023
  7. Hostal de Pin�s

    Pubblicato: 28/08/2023
  8. Maridatge amb ostres

    Pubblicato: 27/08/2023
  9. Vinyerons de la DO Catalunya

    Pubblicato: 26/08/2023
  10. Cal Pauet a l'Espunyola, preservaci� de cereals, llegums i llavors antigues

    Pubblicato: 25/08/2023
  11. Recuperar la tradici� de la pagesia berguedana

    Pubblicato: 24/08/2023
  12. Laura Ponts

    Pubblicato: 23/08/2023
  13. Mas Ponsjoan, verdures i vi de pag�s a Calonge

    Pubblicato: 22/08/2023
  14. L'espirulina

    Pubblicato: 21/08/2023
  15. Barcelona Sustainable Catalunya

    Pubblicato: 20/08/2023
  16. En�legs experimentadors

    Pubblicato: 19/08/2023
  17. La Segarra a la cuina

    Pubblicato: 18/08/2023
  18. Just�cia aliment�ria

    Pubblicato: 17/08/2023
  19. Alapar, izakaya mediterr�nia

    Pubblicato: 16/08/2023
  20. Els trumfos d'Od�n

    Pubblicato: 15/08/2023

7 / 18

Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast