FermUp - The Fermented Food Podcast
A podcast by FermUp
100 Episodio
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101: Sandor Katz
Pubblicato: 06/11/2015 -
100: Bill Shurtleff
Pubblicato: 09/10/2015 -
99: Umeboshi Plums with Ozuke's Willow and Mara
Pubblicato: 02/10/2015 -
98: Oregon Fermentation Festival
Pubblicato: 25/09/2015 -
97: Fruit Fly Eggs
Pubblicato: 18/09/2015 -
96: Condiment Conduits
Pubblicato: 10/09/2015 -
95: Fermentation Explosions
Pubblicato: 04/09/2015 -
94: Revisiting Fermentation on Wheels
Pubblicato: 28/08/2015 -
93: Researching Fermentation
Pubblicato: 12/12/2014 -
92: Cultured Foods for Your Kitchen
Pubblicato: 05/12/2014 -
91: Firefly Kitchens
Pubblicato: 21/11/2014 -
90: Kombucha Kits
Pubblicato: 14/11/2014 -
89: Ancient Kefir Cheese
Pubblicato: 07/11/2014 -
88: Fermentation Residency Program
Pubblicato: 31/10/2014 -
87: New Fermented Vegetables Cookbook
Pubblicato: 24/10/2014 -
86: Weeds and Fermentation
Pubblicato: 17/10/2014 -
85: To Starter or Not to Starter
Pubblicato: 03/10/2014 -
84: Sandor's Cabin and Nukadoko
Pubblicato: 26/09/2014 -
83: Kahm and Kimchi Fries
Pubblicato: 19/09/2014 -
82: The Heal Your Gut Cookbook
Pubblicato: 09/09/2014
FermUp is a weekly conversation about the art, science and history of food fermentation brought to you by two fermentation enthusiasts. We cover the what, why and DIY how-to. Learn the history and ways to ferment common food items such as sauerkraut, kimchi, kombucha, kefir and yogurt. We also explore cultures of fermentation from around the world. If it is fermentable and edible, we will discuss it.
