Dr. Scoff and the Prof: Food, History and Mirth
A podcast by Dr Clay Gransden & Associate Professor Bryce Evans
20 Episodio
-
Diets (Special Coronavirus Episode)
Pubblicato: 07/04/2020 -
Rationing (Special Coronavirus Episode)
Pubblicato: 26/03/2020 -
Stockpiling (Special Coronavirus Episode)
Pubblicato: 21/03/2020 -
Chophouses
Pubblicato: 04/11/2019 -
Absinthe
Pubblicato: 26/06/2019 -
Feeding History
Pubblicato: 21/05/2019 -
Easter
Pubblicato: 08/04/2019 -
Gin
Pubblicato: 02/03/2019 -
Food Conspiracy
Pubblicato: 03/02/2019 -
Presidential Food
Pubblicato: 17/01/2019 -
Christmas Podding
Pubblicato: 09/12/2018 -
Fast Food
Pubblicato: 10/11/2018 -
Food Riots
Pubblicato: 18/10/2018 -
Hyphenated Foods
Pubblicato: 20/09/2018 -
Smithsonian - Food at the National Museum of American History
Pubblicato: 24/08/2018 -
Flavour
Pubblicato: 19/07/2018 -
Social Eating
Pubblicato: 14/06/2018 -
Airline Food (Special episode)
Pubblicato: 03/05/2018 -
Curious Foods
Pubblicato: 27/02/2018 -
Sugar
Pubblicato: 21/01/2018
1 / 1
The premier Food studies/food history podcast where an Associate Professor of History and a Dr of Marketing discuss food from the past. Gastronomy and humour. Your one-stop-shop for discussion of food policy, food history, cookery and mirth. Have a listen and get in touch: Twitter - @drscoffprof @drbryceevans Email - [email protected]
