This Is TASTE
A podcast by Aliza Abarbanel & Matt Rodbard
585 Episodio
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104: Andy Baraghani
Pubblicato: 21/04/2022 -
103: Eitan Bernath
Pubblicato: 15/04/2022 -
102: Sara Jenkins
Pubblicato: 12/04/2022 -
101: Jenny Dorsey
Pubblicato: 07/04/2022 -
100: Dan Pashman
Pubblicato: 01/04/2022 -
99: Jordan Michelman
Pubblicato: 29/03/2022 -
98: Jenny Rosenstrach
Pubblicato: 24/03/2022 -
97: Ali Slagle
Pubblicato: 18/03/2022 -
96: Jenny G. Zhang
Pubblicato: 15/03/2022 -
95: Emily Weinstein
Pubblicato: 10/03/2022 -
94: Nisha Melvani
Pubblicato: 04/03/2022 -
93: J. Kenji López-Alt
Pubblicato: 01/03/2022 -
92: Cathy Barrow
Pubblicato: 24/02/2022 -
91: Missy Robbins
Pubblicato: 17/02/2022 -
90: Mark Canha
Pubblicato: 10/02/2022 -
89: Daniela Galarza
Pubblicato: 03/02/2022 -
88: Gary Shteyngart
Pubblicato: 27/01/2022 -
87: Fanny Gerson
Pubblicato: 20/01/2022 -
86: Hrishikesh Hirway
Pubblicato: 14/01/2022 -
85: Cara Nicoletti
Pubblicato: 06/01/2022
If you're a fan of smart and lively conversations about food, home cooking, and culture, this is the place. We interview the most interesting characters in the world of food, media, and cookbooks and release episodes several times a month. The program is hosted by TASTE editors Aliza Abarbanel and Matt Rodbard, and is sometimes recorded live at Rizzoli Bookstore in New York City. Visit TASTE online: tastecooking.com