The Food Chain
A podcast by BBC World Service - Giovedì
509 Episodio
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What's in a national dish?
Pubblicato: 20/09/2023 -
The taste test
Pubblicato: 13/09/2023 -
The art of food diplomacy
Pubblicato: 06/09/2023 -
Feeding baby
Pubblicato: 30/08/2023 -
Stop chewing like that!
Pubblicato: 23/08/2023 -
Banh mi: A sandwich with a story
Pubblicato: 16/08/2023 -
The Little Italy story
Pubblicato: 09/08/2023 -
This kid cooks
Pubblicato: 02/08/2023 -
Immersive dining
Pubblicato: 26/07/2023 -
Africa's forgotten foods
Pubblicato: 19/07/2023 -
What the wedding caterer is really thinking
Pubblicato: 12/07/2023 -
How I learnt to cook
Pubblicato: 05/07/2023 -
How did salt get so gourmet?
Pubblicato: 28/06/2023 -
Can you feed a city from its rooftops?
Pubblicato: 21/06/2023 -
The power of heritage brands
Pubblicato: 14/06/2023 -
How did TV cooking competitions get so big?
Pubblicato: 07/06/2023 -
Let’s take a lunch break!
Pubblicato: 31/05/2023 -
Teaching tomorrow's chefs
Pubblicato: 24/05/2023 -
Is the food you’re eating what you think it is?
Pubblicato: 17/05/2023 -
Should we farm octopus?
Pubblicato: 10/05/2023
The Food Chain examines the business, science and cultural significance of food, and what it takes to put food on your plate.