On The Pass
A podcast by Gabriel Ornelas - Mercoledì
134 Episodio
-
114. Hot Spot: Jon Yao + Ryan Bailey of Kato
Pubblicato: 25/09/2024 -
113. David Leventhal: Living Playa Viva
Pubblicato: 07/08/2024 -
112. High Tea: Clay Williams
Pubblicato: 29/07/2024 -
111. High Tea: Adam Teeter
Pubblicato: 22/07/2024 -
110. Hot Spot: Ian Burrell + Aaisha Dadral of Equiano Rum
Pubblicato: 17/07/2024 -
109. High Tea: Matthew Kaner
Pubblicato: 15/07/2024 -
108. High Tea: Rita Jammet
Pubblicato: 08/07/2024 -
107. Jhonatan Cano: Adventures Of A Gourmand
Pubblicato: 03/07/2024 -
106. High Tea: Bill Esparza
Pubblicato: 01/07/2024 -
105. High Tea: Esther Tseng
Pubblicato: 24/06/2024 -
104. Daniel Johnnes: America's Pioneering Sommelier
Pubblicato: 19/06/2024 -
103. High Tea: Mike Jordan
Pubblicato: 17/06/2024 -
102. High Tea: Xanthe Clay
Pubblicato: 10/06/2024 -
101. Hot Spot: Jordan Kahn of VESPERTINE
Pubblicato: 05/06/2024 -
100. High Tea: Cláudia de Brito
Pubblicato: 03/06/2024 -
99. High Tea: Kayla Stewart
Pubblicato: 27/05/2024 -
98. Deuki Hong + Matt Rodbard: Koreaworld
Pubblicato: 22/05/2024 -
97. High Tea: Prairie Rose
Pubblicato: 20/05/2024 -
96. High Tea: June Kim
Pubblicato: 13/05/2024 -
95. Dan Barber: Chefs Can Save Our Planet
Pubblicato: 08/05/2024
On The Pass serves up inspiring conversations with dynamic figures in the food + beverage, hospitality and travel space. Hosted by Gabriel Ornelas.