Italian Dish
A podcast by Christine Crews
35 Episodio
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Coffee Italian Style
Pubblicato: 18/04/2023 -
Tortellini Fritti // Fried Tortellini
Pubblicato: 31/01/2023 -
Focaccia Integrale // Whole-wheat, Sourdough Focaccia
Pubblicato: 07/02/2021 -
Tuscan Beans // Fagioli all’Uccelletto
Pubblicato: 26/01/2021 -
How to Prep Artichokes // Carciofi Spinosi Sardi D.O.P.
Pubblicato: 16/01/2021 -
Fennel and Orange Salad // Insalata di Finocchi e Arance
Pubblicato: 07/01/2021 -
Pizzoccheri with Paolo from Thoughts on the Table
Pubblicato: 29/12/2020 -
Cappelletti
Pubblicato: 22/12/2020 -
Mulled Wine // Vin Brulè
Pubblicato: 14/12/2020 -
Bombardino Cocktail
Pubblicato: 07/12/2020 -
Chestnut Pasta // Lasagne Bastarde
Pubblicato: 30/11/2020 -
Persimmon Tart with Cocoa Crust and Hazelnuts
Pubblicato: 23/11/2020 -
Codfish with Black Olives and Tomatoes // Merluzzo in Umido
Pubblicato: 16/11/2020 -
Ragù alla Bolognese
Pubblicato: 09/11/2020 -
Chocolate Salami // Salame di Cioccolato
Pubblicato: 02/11/2020 -
Ribollita
Pubblicato: 26/10/2020 -
Chickpea Socca // Farinata di Ceci
Pubblicato: 19/10/2020 -
Pumpkin Gnocchi // Gnocchi di Zucca
Pubblicato: 12/10/2020 -
Cabbage and Potatoes // Verza e Patate
Pubblicato: 05/10/2020 -
Risotto with Gorgonzola, Pears, and Walnuts
Pubblicato: 28/09/2020
Italian food is undeniably among the most delicious cuisines in the world. Every week, join Christine, a home chef and American ex-pat in Florence, as she learns to cook traditional Italian specialties while dishing on what it's really like living in Italy. Whether you are traveling to Italy, love cooking Italian food, or want to learn more about Italian culture and quirks, this is the podcast for you.
