Hospitality Design: What I've Learned
A podcast by Hospitality Design - Mercoledì
166 Episodio
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Larry Traxler, Hilton
Pubblicato: 30/03/2021 -
Nicole Hollis, NICOLEHOLLIS
Pubblicato: 16/03/2021 -
Jennifer Johanson, EDG Design
Pubblicato: 02/03/2021 -
Kimberly Dowdell, HOK
Pubblicato: 17/02/2021 -
Jeffrey Beers
Pubblicato: 02/02/2021 -
Alex and Carrie Vik, Vik Retreats
Pubblicato: 20/01/2021 -
Allen Chan, Matt Davis, Anwar Mekhayech, DesignAgency
Pubblicato: 05/01/2021 -
Venus Williams, V Starr Interiors
Pubblicato: 22/12/2020 -
Tara Bernerd, Tara Bernerd & Partners
Pubblicato: 08/12/2020 -
Andrew Carmellini
Pubblicato: 24/11/2020 -
Sheldon Scott, Sheldon Scott Studios
Pubblicato: 10/11/2020 -
Roger Thomas, The Roger Thomas Collection
Pubblicato: 27/10/2020 -
Danish Kurani
Pubblicato: 13/10/2020 -
Ian Schrager
Pubblicato: 29/09/2020 -
Chef Daniel Boulud
Pubblicato: 15/09/2020 -
Joyce Wang, Joyce Wang Studio
Pubblicato: 01/09/2020 -
Fiona Thompson, Richmond International
Pubblicato: 18/08/2020 -
Chef Marcus Samuelsson
Pubblicato: 03/08/2020 -
Alon Baranowitz and Irene Kronenberg, Baranowitz + Kronenberg
Pubblicato: 21/07/2020 -
Jim Looney, Looney & Associates
Pubblicato: 07/07/2020
In this series, Hospitality Design magazine's editor in chief Stacy Shoemaker Rauen talks with influential hotel and design leaders on how they got to where they are today, what drives them, and their biggest lessons learned navigating an ever-changing industry.
