Gastronomia
A podcast by Catalunya R�dio
350 Episodio
-
La cuina italiana de l'Eugeni de Diego
Pubblicato: 15/02/2024 -
�s la cinquena gamma l'eina per millorar les condicions laborals als restaurants?
Pubblicato: 11/02/2024 -
Barcelona Wine Week
Pubblicato: 10/02/2024 -
El cigronet de l'Alta Anoia, una varietat recuperada
Pubblicato: 10/02/2024 -
El formatge artes� catal�
Pubblicato: 08/02/2024 -
Israel contra Gaza: quan la gana �s una arma de guerra
Pubblicato: 04/02/2024 -
Dones del vi
Pubblicato: 03/02/2024 -
Eric Ayala: "Vaig anar a estudiar a N�pols per entendre la tradici� de la pizza"
Pubblicato: 03/02/2024 -
Vins lliures
Pubblicato: 01/02/2024 -
Digue'm d'on ve el peix que compres i et dir� si t� anisakis
Pubblicato: 28/01/2024 -
Artesans del vi
Pubblicato: 27/01/2024 -
Rosa Rodon: "No sabem on �s el sostre de la gastronomia. Tots mengem, per� no tots cuinem"
Pubblicato: 27/01/2024 -
Carnestoltes i la botifarra d'ou
Pubblicato: 25/01/2024 -
Un plat amb t�fona a casa: plaer m�xim per 10 euros
Pubblicato: 21/01/2024 -
Formaci� de sommeliers
Pubblicato: 20/01/2024 -
Adeu a la por de cuinar amb microones!
Pubblicato: 20/01/2024 -
Jordi Ginabreda, les aventures d'un cuiner-ramader al Pla de l'Estany
Pubblicato: 18/01/2024 -
Volta al m�n a trav�s del picant
Pubblicato: 14/01/2024 -
Descobrim com es beu vi a casa de Felip VI
Pubblicato: 13/01/2024 -
Les "food trends" del 2024
Pubblicato: 13/01/2024
Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast