Ett gott exempel
A podcast by Generation Waste
35 Episodio
-
Hanna olvenmark - Portionen Under Tian
Pubblicato: 23/09/2020 -
Christina Linnerhag - Göteborgsmodellen
Pubblicato: 15/09/2020 -
Sofia B Olsson - Restaurang Vrå
Pubblicato: 08/09/2020 -
Eva Nejman & Per Jensen - Ester Mosessons Gymnasium
Pubblicato: 01/09/2020 -
Patrik Severin - Gunnebo Slott och Trädgårdar
Pubblicato: 25/08/2020 -
Sutip Austad - Austad gård
Pubblicato: 24/06/2020 -
Christian Krantz
Pubblicato: 17/06/2020 -
Kristina Liljestrand
Pubblicato: 09/06/2020 -
Cecilia Ek - Susteco AB
Pubblicato: 03/06/2020 -
Bethanie Carney Almroth - Göteborgs Universitet
Pubblicato: 27/05/2020 -
Anders Breitholtz - Restauranglabbet
Pubblicato: 19/05/2020 -
Niclas Möller - Harrys Restauranger
Pubblicato: 12/05/2020 -
Sanna Norén - Nordic Choice Hotels
Pubblicato: 06/05/2020 -
Corina Akner
Pubblicato: 29/04/2020 -
Sandra Samuelsson
Pubblicato: 21/04/2020
I denna podcast får ni skifta bekantskap med spännande ämnen och aktörer inom restaurang- och hållbarhetsbranschen. Alla med en sak gemensamt – Vi vill på ett eller annat vis inspirera till en hållbar restaurangbransch! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.